image1

Suomisnäpin oma filosofi.

KUKA ON PESOJOONAS?


Mä olen siis Joonas. Kolmenkympin molemmin puolin oleva paljasjalkainen hesalainen, jonka juuret ja sydän löytyvät Korpilahdelta, Keski-Suomesta.

Tän blogin lisäksi voit katella mun juttuja Youtube-kanavaltani  ja Snäpistä (@pesojoonas), missä molemmissa haluan tehdä sisältöjä, jotka kannustavat kriittiseen ajatteluun ja aktiiviseen toimijuuteen sekä joukkoon saattaa mahtua myöskin sarkasmia. Selvästi jutuista tykkää muutkin, sillä vuoden 2017 The Blog Awards Finlandissa voitin "Vuoden positiivisin"-palkinnon ja Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissa olen ollut jo kahdesti ehdokkaana, vuoden tulokkaana ja tarinankertojana.

Tämän lisäksi sählään somesisältö tuotantoyhtiö Gimmeyawalletissa Rikun, Tunnan ja muiden lompakonviejien kanssa. Docventuresin somesisällöissä saattaa näkyä meikän jälki.

Mistä tässä blogissa on kysymys?

Kaunokirjallisutta blogini tuskin tarjoaa ja en usko, että kauniit kuvatkaan ovat keskiössä. Vähän räkä poskellahan tätä elämää eletään, niin sen näköiseltä bloginikin näyttää. Ei sen tartte olla juuri niin kaunista, suoraa tai virheetöntä. Sen takia allekirjoitan kaikki mahdolliset yhdys sana virheet ja huolittelemattomat kuvat sekä ajattelunvinoumat. Korjatkaa ja kommentoikaa!

Blogini on katselmus nuoren miehen elämään yhteiskunnassa, jossa miehen rooli on olla vahva ja vankkumaton. Maskuliinisuuteni kadotin jo ennen peruskoulun alkua ja nykyään sisälläni kasvaa orastava feministi. Blogin nimi voisi hyvin olla myös Mies & alaston elämä. Mutta parempi olla elättämättä toivoa alastomasta meikästä. Pysytään asiassa. Kriittisessä ajattelussa ja elämässä itsessään. Kiva kun olet messissä!

Nähään taas!

  -Joonas


P.S. Jos haluut ottaa yhteyksiä, niin laita mailia osoitteeseen pesojoonas@gmail.com


Kuva Janita Autio

Kysy tai kommentoi. Jutellaan.